Üdvösség imája

Megosztás

IMA AZ ÜDVÖSSÉGÉRT

(Ezt az imádságot minden evangelizációs és gyülekezeti alkalom során elmondjuk azokkal, akik először vannak jelen az alkalmainkon. Szükség néktek újonnan születnetek. (Ján. 3,7.) Ha valaki újonnan nem születik, nem láthatja az Isten országát. (Ján. 3,3.) Ezek Jézus szavai.

Újjászületni úgy lehet, ahogy a Biblia tanítja: megvallást kell tennünk a hitünkről. Miután te újjászülettél, ezt a rövid, de nagyon fontos imát mondd el a szeretteiddel, hozzátartozóiddal, rokonaiddal, ismerőseiddel, mindazokkal, akik hisznek Jézus Krisztusban. Mert ahhoz, hogy újjászülessünk, megvallást kell tennünk a hitünkről. Errõl szól az alábbi imádság.)

Hiszem, hogy Jézus Istennek Fia.

Hiszem, hogy Jézus meghalt az én bűneimért, a Biblia tanítása szerint.

Hiszem, hogy Jézus feltámadt a halálból, az én megigazulásomért.

Kérlek Jézus, legyél az én Uram! Kérlek Jézus, legyél az én Megváltóm! Kérlek Jézus, legyél az én Gyógyítóm!

Jézus, Te vagy az én Uram.

Jézus, Te vagy az én Megváltóm.

Jézus, Te vagy az én Gyógyítóm.

Meg vagyok váltva. Újjászülettem Krisztusban. Az Ő szent vére örökre megtisztított minden bűntől. Ez az igazság, mert Isten Igéje igazság.

Köszönöm Neked drága Jézusom. Ámen.

Mert ha a te száddal vallást teszel az Úr Jézusról, és szívedben hiszed, hogy az Isten feltámasztotta Őt a halálból, üdvözülsz. Mert szívvel hiszünk a megigazulásra, szájjal teszünk pedig vallást az üdvösségre. (Róm. 10,9. 10.) Mert mindenki, aki segítségül hívja az Úr nevét, megtartatik. (Róm. 10,13.) Valaki azért vallást tesz énrólam az emberek előtt, én is vallást teszek arról az én Mennyei Atyám előtt. (Mát. 10,32.)

Keresés